book online

Winter season 2018/2019

December 16, 2018 to Easter mondat April 17, 2019



The following booking conditions apply: Minimum lenght of stay: 3 night. Arrival and departure: daily

    reservation@name.com

    Reservation hotline: +1 800 1234 556

    Η Κορυφαία Ημέρα της Ελληνικής Χιονοδρομίας

    19 Φεβρουαρίου 2023, η ιστορική ημέρα  για την Ελληνική αγωνιστική χιονοδρομία και για τον παγκόσμιο πλέον πρωταθλητή Αλέξανδρο Γκιννή.  Ο Αλέξανδρος Ιωάννης Γκιννής με την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στην τεχνική κατάβαση του παγκοσμίου πρωταθλήματος αλπικού σκι έκανε όλο τον κόσμο να μιλά για την Ελλάδα και το Ελληνόπουλο που ανήκει στην ελίτ της παγκόσμιο χιονοδρομίας. Απίστευτο  για την εξωτική Ελλάδα που οι χιονοδρόμοι αθλητές της δεν έχουν ακόμη χώρους άθλησης.

    Μόλις δύο εβδομάδες πριν ήταν ανέφικτο για έναν έλληνα αθλητή να κερδίσει μετάλλιο σε μια παγκόσμια διοργάνωση, όμως το πίστευε ο Αλέξανδρος, στο Σαμονί, ο 28χρονος σκιέρ έγινε ο πρώτος που πήρε μετάλλιο στον αγώνα για το παγκόσμιο κυπελλο αλπικού σκι και στο Κουρσεβέλ η ιστορία είχε και συνέχεια:

    Ο Αλέξανδρος ήταν δεύτερος μετά την πρώτη διαδρομή σε απόσταση 13 εκατοστών του δευτερολέπτου από τον πρωτοπόρο τον Μάνουελ Φέλερ και έχοντας την ίδια επίδοση με τον Νορβηγό Λούκας Μπρότεν, ο Έλληνας αθλητής μπήκε στη δεύτερη διαδρομή με ένα καλό πλεονέκτημα απέναντι στον Χένρικ Κριστόφερσεν που είχε την καλύτερη συνολική επίδοση. Τελικά ο Κριστόφερσεν πήρε τον τίτλο με διαφορά 2 δεκάτων του δευτερολέπτου από τον Γκιννή ενώ την πρώτη τριάδα ολοκλήρωσε ο Ιταλός Άλεξ Βίνατσερ. Η ιστορική επίδοση του ήταν: συνολικός χρόνος 1:39,70 και 1,46 βαθμούς FIS.

    ᾽᾽Ευτυχισμένος και δικαιωμένος από την πίστη και την επιμονή που έδειξε μετά από τόσους τραυματισμούς όλα αυτά τα χρόνια ο 28χρονος σκιέρ είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση και πλέον έχει ορίσει τον επόμενο στόχο του να διατηρηθεί στην κορυφή της παγκόσμιας χιονοδρομίας.

    Ζούμε ένα όνειρο. Σε ευχαριστούμε AJ!

    Ήταν δίκαιο και άξιζε για την χιονοδρομική οικογένεια μια τόση μεγάλη διάκριση.

    Copyright © 2024 All rights reserved.
    Publish by Web-Greece.Gr