book online

Winter season 2018/2019

December 16, 2018 to Easter mondat April 17, 2019



The following booking conditions apply: Minimum lenght of stay: 3 night. Arrival and departure: daily

    reservation@name.com

    Reservation hotline: +1 800 1234 556

    Η Νεφέλη Τίτα

    Για τη Νεφέλη Τίτα το «Πεκίνο 2022» είναι η πρώτη διοργάνωση Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στην οποία συμμετέχει. Είναι το νεότερο μέλος της Εθνικής μας ομάδας που βρίσκεται στην Κίνα.

    Η 19χρονη (γεν. στη Φλώρινα στις 11 Φεβρουαρίου 2003) πρωταθλήτρια της αντοχής, φοιτήτρια της Ιατρικής, μίλησε για τους 24ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες :

    «Θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Ιδανικά θα επιθυμούσα τα αποτελέσματα που θα φέρω να είναι αντάξια της προετοιμασίας μου και να βελτιώσω τη διεθνή μου βαθμολογία από την τελευταία μου εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωταθλημα. Το ξέρω ότι θα είναι πολύ δύσκολο απέναντι στις κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου. Η πρόκριση στους Ολυμπιακούς είναι ήδη μια μεγάλη επιτυχία».

    Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Νεφέλης Τίτα στο «Πεκίνο 2022»:

    • Τρίτη 08/02: Σπριντ Δρόμων Αντοχής
    • Πέμπτη 10/02: 10χλμ. Κλασσική Τεχνική
    • Τετάρτη 16/02: Ομαδικό Σπριντ Κλασσική

    Στην ερωτηση σε τι κατάταση βρίσκεσαι αγωνιστικά, η Νεφέλη απάντησε: ««Πιστεύω πως βρίσκομαι σε αρκετά καλή φόρμα καθώς έχω ακολουθήσει πιστά το προπονητικό μου πρόγραμμα δίχως τραυματισμούς και ασθένειες».

    Κλείνοντας η αθλήτρια του ΑΟ Φλώρινας μίλησε για τους μελλοντικούς στόχους της στην χιονοδρομία και εκτός αυτής. «Κύριος στόχος μου είναι να συνεχίσω την αθλητική μου καριέρα με όλο μεγαλύτερες επιδόσεις, με τη φιλοδοξία να κατακτήσω τον τίτλο της καλύτερης ελληνίδας αθλήτριας στην ιστορία των δρόμων αντοχής. Παράλληλα, επειδή ξεκινάει ένας νέος κύκλος στη ζωή μου που είναι η φοίτηση μου στην ιατρική, μια απαιτητική σχολή, θα πρέπει να βρω τη χρυσή τομή ώστε να τα συνδυάσω».

    Copyright © 2024 All rights reserved.
    Publish by Web-Greece.Gr