book online

Winter season 2018/2019

December 16, 2018 to Easter mondat April 17, 2019



The following booking conditions apply: Minimum lenght of stay: 3 night. Arrival and departure: daily

    reservation@name.com

    Reservation hotline: +1 800 1234 556

    Νέος κύκλος πρόσκλησης ενδιαφέροντος Ελληνογερμανικών ανταλλαγών στον αθλητισμό

    Αγαπητοί φίλοι

    Σας ενημερώνουμε για πρόσκληση της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας για συμμετοχή στο πρόγραμμα Ελληνογερμανικών ανταλλαγών για τη Νεολαία:

    “Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης όλων των Ομοσπονδιών, η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία, (ΕΘΝΟΑ) είναι ο συντονιστής του προγράμματος Ελληνογερμανικών ανταλλαγών για τη Νεολαία, το οποίο στοχεύει στην στήριξη των ανταλλαγών νέων από τη Γερμανία και την Ελλάδα στον αθλητισμό με στόχο την υλοποίηση κοινών δράσεων μέσω του οποίου επιχορηγούνται δράσεις πολιτιστικών και αθλητικών θεμάτων.

    Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας και σε συνέχεια της ίδρυσης του Ελληνογερμανικού Ιδρύματος Νεολαίας (ΕΓΙΝ) τον Απρίλιο του 2021, το πρόγραμμα των ανταλλαγών Νέων στον αθλητισμό συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία.

    Η συμμετοχή αφορά σε οργανώσεις νέων, συλλόγους, σχολεία, σωματεία και οργανωμένες αθλητικές ομάδες από Ελληνικής πλευράς, των οποίων η συμμετοχή επιχορηγείται από το ΕΓΙΝ.

    Σε συνέχεια της επιτυχημένης μας συνεργασίας με  τη Deutche SportJugend, κατά την οποία το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν πολλές συνεργασίες σε διάφορα αθλήματα, καλούνται όσα σωματεία επιθυμούν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, για να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα.

    Παρακαλούμε, όπως ενημερώσετε τα σωματεία – μέλη σας για τη δυνατότητα συμμετοχής τους στο νέο κύκλο του Προγράμματος ομάδων η μεμονωμένων αθλητών/τριων και προβάλλετε το πρόγραμμα, εφόσον το επιθυμείτε, μέσω της ιστοσελίδας σας.

    Προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα η 27η Οκτωβρίου 2022.

    Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στην ΕΘΝΟΑ για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ΕΘΝΟΑ, (κ. Ντενίζ Παναγοπούλου), τηλ 210 6878912 η 210 6878815,  e-mail: hoa@ethnoa.org

    Με αθλητικούς χαιρετισμούς

    Γιώργος Αλικάκος

    Πρόεδρος ΕΘΝΟΑ”

    Copyright © 2024 All rights reserved.
    Publish by Web-Greece.Gr