book online

Winter season 2018/2019

December 16, 2018 to Easter mondat April 17, 2019



The following booking conditions apply: Minimum lenght of stay: 3 night. Arrival and departure: daily

    reservation@name.com

    Reservation hotline: +1 800 1234 556

    Στην κορυφή του κόσμου

    Τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της πανηγυρίζει η ελληνική χιονοδρομία καθώς ο Αλέξανδρος Γκιννής κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση στον αγώνα τεχνικής κατάβασης στο Σαμονί της Γαλλίας, στο πλαίσιο του παγκοσμίου κυπέλλου αλπικού σκι.

    Ο 28χρονος Έλληνας σκιέρ πέρασε με τον 23ο χρόνο στην πρώτη διαδρομή και στο δεύτερο μισό του αγώνα του άρχισε η ονειρεμένη πορεία προς το βάθρο, το πρώτο για τα ελληνικά χρώματα στην ιστορία της διοργάνωσης. Ο Γκιννής κέρδισε 21 θέσεις στο δεύτερο μέρος του αγώνα για να κάνει δικό του το αργυρό μετάλλιο μένοντας πίσω μόνο  από τον Ελβετό Ραμόν Τσενχόιζερν ενώ τρίτος κατετάγη ο Ελβετός  Ντάνιελ Γιουλ. Ο χρόνος του πρωταθλητής μας ήταν 1:43.96 (51,81 & 52,15) ενώ πέτυχε 7,23 βαθμούς FIS.

    Ο Γκιννής, εμφανώς συγκινημένος μετά τον αγώνα, μίλησε στον ρεπόρτερ του Eurosport στο Σαμονί και πρώην αθλητή, τον Γάλλο Γκοτιέ Ντε Τεσιέχωρίς να παραλείψει να αναφερθεί σε όλους όσοι τον στήριξαν τα δύσκολα χρόνια με τους πολλούς τραυματισμούς που τον οδήγησαν σε 6 επεμβάσεις στα γόνατα. Κάθε φορά όμως ο Έλληνας σκιέρ είχε τα ψυχικά και σωματικά επιθέματα να επιστρέφει και αυτό το μετάλλιο είναι η επιβράβευση της πίστης που είχε ο ίδιος στον εαυτό του αλλά και εκείνων που ήταν πάντα δίπλα του.

    Copyright © 2024 All rights reserved.
    Publish by Web-Greece.Gr