book online

Winter season 2018/2019

December 16, 2018 to Easter mondat April 17, 2019



The following booking conditions apply: Minimum lenght of stay: 3 night. Arrival and departure: daily

    reservation@name.com

    Reservation hotline: +1 800 1234 556

    Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Γκιννή

    Ο Αλέξανδρος Γκιννής ξεκινάει το επόμενο διάστημα την τελική φάση προετοιμασίας του, ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της τρέχουσας περιόδου.

    Το κυρίως πρόγραμμα των αγώνων του  περιλαμβάνει συμμετοχές σε δέκα αγωνίσματα της σειράς του παγκοσμίου κυπέλου και το παγκόσμιο πρωτάθλημα αντρών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Courchevel της Γαλλίας (19 Φεβρουαρίου 2023). Ο πρώτους του αγώνας θα διεξαχθεί στο Val  d’ Isere, επίσης της Γαλλίας, Κυριακή 11 Δεκεμβρίου.   Ο πρωταθλητής μας θα επικεντρωθεί μόνο στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης προσδοκώντας στο τέλος της περιόδου να καταλάβει μια θέση στους 25 πρώτους αθλητές της γενικής κατάταξης του παγκοσμίου κυπέλλου.

    Παράλληλα και κυρίως στο ξεκίνημα της περιόδου θα λάβει μέρος σε διεθνείς αγώνες, με ημερομηνία εκκίνησης την 19η Νοεμβρίου στο kaabdalis της Σουηδίας, προκειμένου να αποκτήσει τον απαιτούμενο αγωνιστικό ρυθμό.

    Επισυνάπτεται το πρόγραμμα αγώνων του παγκοσμίου κυπέλλου (WC SL)

    https://www.fis-ski.com/DB/nordic-combined/calendar-results.html?eventselection=&place=&sectorcode=AL&seasoncode=2023&categorycode=WC&disciplinecode=SL&gendercode=M&racedate=&racecodex=&nationcode=&seasonmonth=X-2023&saveselection=-1&seasonselection=

     

     

     

     

    Copyright © 2024 All rights reserved.
    Publish by Web-Greece.Gr